De informatie op deze website is met zorg samengesteld door ons. Wij proberen de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te houden, maar het blijft altijd mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is.

Foto’s, afbeeldingen, teksten en andere inhoud van de pagina’s zijn eigendom van de Historische Kring Leusden (HKL), tenzij anders is vermeld. Indien u van mening bent dat u het eigendomsrecht op een afbeelding of foto bezit en dit niet op de website staat vermeld, kunt u contact opnemen met de HKL (zie contact pagina).

Indien u onze website bezoekt, gaat u akkoord met onze rechten op de inhoud. Niets van deze website (foto’s, afbeeldingen, teksten en overige inhoud) mag zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf gegeven door de HKL, worden overgenomen.

Het linken naar het adres van deze website is toegestaan. Deeplinken naar de inhoud is echter niet toegestaan. Bij vragen of voor toestemming kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.